• OM azonosító: 035316
 • 1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
 • +36 (1) 796-7594
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • E-naplo
 • Magyar
 • English (UK)

Hírek

 • A legfrissebb járványügyi intézkedési tervünk (09.13.)
  Kedves Diákok, Kedves Szülők! A csatolmányban olvashatjátok a Kürt legújabb Járványügyi Intézkedési Tervét, nézzétek át alaposan! Vigyázunk Rátok, vigyázzatok egymásra!
  Written on vasárnap, 13 szeptember 2020 18:53
 • Holnap (2020. 09. 11.) tanítási szünet, majd hétfőtől részleges OTP
  Sziasztok, nem rég ért véget a vezetőségi értekezlet. A héten történt események tudatában kellett döntést hoznunk a továbbiakról. Három gyerek tesztje lett pozitív, vannak néhányan, akik szoros kontaktok, továbbá a családok (jogos) félelme miatt elkezdtek az érintett osztályokból jó néhányan otthon maradni, azok közül, akik nem számítanak kontaktnak. Úgy látjuk, hogy a 10. és 11. évfolyamon ez a fajta hibrid rendszer - amikor az órákon erősen jellemző a járvánnyal összefüggő okból való távolmaradás, közben pedig online szeretnének kapcsolódni a tanteremben megtartott órához - a továbbiakban nem tartható fenn. Mindent mérlegelve azt a döntést hoztuk, hogy hétfőtől ezen a két évfolyamon visszavezetjük az Otthon Tanulási Projektet (OTP) bizonytalan ideig. Elindult a gondolkodás, a fejlesztés abban, hogy az OTP rendszerét jól, jobban működtessük, mint tavasszal, de korántsem vagyunk kész, időre van még szükségünk, hogy minden felmerülő kérdésre alaposan átgondolt válaszokat adjunk. Ezért a holnapi napon minden évfolyamon tanítási szünet lesz, mi pedig megalkotunk egy olyan szabályrendszert, órarendet és minden releváns információt tartalmazó dokumentumot, amit a hétvégén megkapnak a 10-11. évfolyam diákjai, családjai. Nagyon-nagyon sajnáljuk, hogy így alakult. Az Örkény Színház logójával ellátott maszkokon az alábbi szöveg szerepel: "Nézzünk bizakodva a jövőbe!"
  Written on csütörtök, 10 szeptember 2020 19:26
 • A Kürt újabb járványügyi intézkedései
  1. Ha a diákok vagy a munkatársak közül bárki (akár pedagógus, akár technikai dolgozó, gazdasági vagy titkársági munkatárs stb.) megfázásos tüneteket észlel, akkor nem jöhet be az iskolába. A tünetek megjelenéséről diákok esetében az osztályfőnököket, munkatársaknak pedig a vezetőséget kell értesíteni. 2. Az osztályfőnökök kötelesek igazolni a hiányzást osztályfőnöki keretből (és ennek nincs felső határa), ha egy szülő (vagy nagykorú diák) jelzi, hogy a diák nem jön iskolába bármilyen, a koronavírus járvánnyal összefüggő okból. 3. Az iskola területén zárt térben kötelező maszkot hordani, ha nem megoldható a 1,5 méteres védőtávolság megtartása. 4. Minden szaktanár felelőssége, feladata, hogy az óra befejezése után gondoskodjon a terem szellőztetéséről, a szünetek elején ki legyenek nyitva a tantermek ablakai. 5. Az udvarra új székeket és asztalokat szereztünk be, hogy minél több tanórát tudjunk a szabadban tartani. 6. Az ebédlői tumultus, és az osztályok keveredésének elkerülése érdekében kérjük a diákokat, hogy az osztálytermükben vagy az udvaron ebédeljenek. 7. Reggel 8:30 előtt és ebédszünetben az iskola mindhárom kapuja nyitva van, hogy ne alakuljon ki torlódás az iskolába való belépéskor / az iskola elhagyásakor. Amíg a rendkívüli helyzet fennáll, ebédszünetben nem ellenőrizzük a diákok kilépőkártyáját. A többi szünetben a normál kilépési rend van életben, tehát csak 18 éven felüliek hagyhatják el az iskolát a kilépőkártyájukkal. Figyeljünk egymásra!
  Written on csütörtök, 10 szeptember 2020 09:20
 • Kürt Járványügyi Intézkedési Terv
  Kedves Diákok, Kedves Szülők! A csatolmányban olvashatjátok a Munkatársi Közösség által elfogadott Kürt Járványügyi Intézkedési Tervét, nézzétek át alaposan! A tervben többek között a csengetési rendünk változásával kapcsolatos fontos információ is szerepel. Vigyázunk Rátok, vigyázzatok egymásra!
  Written on szerda, 26 augusztus 2020 10:02
 • Mi már elkezdtük
  Mi már elkezdtük Mi elkezdtük. Idén is többen lettünk, ilyen sokan várunk Benneteket! :)
  Written on kedd, 25 augusztus 2020 16:00

Köszöntjük a Kürt Alapítványi Gimnázium honlapján

 

Kürt Alapítvány

Alapítvány adószáma: 19179117-1-43

Alapítvány bankszámlaszáma: 11710002 - 20085449

Javaslatok, hibabejelentés

Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldje el nekünk a honlap@kag.hu email címre.