• OM azonosító: 035316
 • 1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
 • +36 (1) 796-7594
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • E-naplo
 • Magyar
 • English (UK)

Hírek

 • Szóbeli felvételi beosztás

  Kedves felvételizők!

  Elkészült az idei szóbeli felvételi beosztása.

  A felvételi során a diákokat egy egyéni és egy csoportos beszélgetésre is várjuk. 
  A nevek mellett található bizottságok számai a helyszínen lesznek fontosak, ahol munkatársaink segítenek majd eligazodni. Az időpontoknál pedig az egyéni időpont előtt érdemes megérkezni már.
   
   
  Sajnálattal kell jeleznünk, hogy a felvételi beosztás során rengeteg dolgot kell figyelembe venni, így a beosztás módosítására már csak különösen indokolt esetben van lehetőségünk! 

   

  Written on csütörtök, 27 február 2020 17:43
 • Felvételi
  Kedves felvételizők!
   
  A szóbeli felvételi pontos időpontját február 26 után fogjuk közzétenni itt a honlapunkon, kérem kövessétek figyelemmel.
   
  Márciusban találkozunk!
   
  Üdv: a Kürt csapata
  Written on szerda, 19 február 2020 08:53
 • Felvételi

   

  Kedves Gyerekek, kedves Családok!

   
   
  A szóbeli felvételi március 2-6 közt kerül megrendezésre iskolánkban. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérésük vagy kérdésük merül fel, kérjük írják meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre február 24-ig. Az ez után beérkező kéréseket a jelentkezők nagy számára való tekintettel már sajnos nehezen tudjuk figyelembe venni.
   
   
  Üdvözlettel: a Kürt csapata

   

   
   
   
  Written on péntek, 14 február 2020 10:14
 • Álláslehetőség

  Az ország egyetlen alternatív, saját pedagógiai programmal akkreditált kerettantervvel dolgozó két tanítási nyelvű alapítványi fenntartású gimnáziuma vagyunk. A személyiségközpontúság, a demokrácia és a befogadás alapelvei szerint szervezzük mindennapjainkat, illetve fejlesztjük pedagógiai és tanulásszervezési eljárásainkat.

  Pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére:

   

  Középiskolai közgazdaságtan és/vagy testnevelő tanár

  Gyógypedagógus

  Written on szerda, 12 február 2020 12:11
 • Felvételi
  Kedves Diákok, kedves Családok!
   
  Adminisztrációs hiba folytán sajnos az oktatás.hu-n a tanulmányi területeknek a jellemzői nem helyesen szerepelnek intézményünk esetében. Kérjük, nézzék a honlapunkat a megfelelő adatokért.
  Aki a két tanítási nyelvű tagozatra szeretne jelentkezni, az a 0001-et jelölje, a normál tagozatra jelentkezők a 0002-t; mindkét tagozatra lehetséges a jelentkezés egyszerre is. A többi adat az oktatás.hu-n jó.
  Elnézést kérünk a hibáért!
   
  A Kürt Gimnázium Felvételi Bizottsága
  Written on szerda, 22 január 2020 12:48

Köszöntjük a Kürt Alapítványi Gimnázium honlapján

 

Kürt Alapítvány

Alapítvány adószáma: 19179117-1-43

Alapítvány bankszámlaszáma: 11710002 - 20085449

Javaslatok, hibabejelentés

Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldje el nekünk a honlap@kag.hu email címre.