• OM azonosító: 035316
 • 1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
 • +36 (1) 796-7594
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • E-naplo
 • Magyar
 • English (UK)

Hírek

 • Órarendváltozás

  2019 február 11-től (hétfőtől) megváltozik az órarend a nyek CS4, a nyek CS6 és a 11. évfolyam kéttannyelvű csoportjaiban. Részleteket a csatolt pdf-ben olvashattok itt.

  Written on hétfő, 11 február 2019 07:31
 • Nyílt nap - február 5 - regisztráció

  Kedves Szülők, Diákok és Érdeklődők!

  Figyelem!

  Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a regisztráció után automatikusan kiküldött visszaigazoló levelet egyes levelezőrendszerek kéretlen levélnek érzékelnek. Kérjük Önöket, hogy nézzék meg a Spam/kéretlen levél mappákban is. A hétvége folyamán minden jelentkezőnek újraküldjük a levelet, hogy biztosan mindenkihez megérkezzen.

  Megértésüket köszönjük!

  A nyílt nap programja a következő:

  • 7:45 - 8:10: érkezés és helyszíni regisztráció
   Az online regisztráció után kapott emailt kérjük, tartsák kéznél a személyes érkezéskor, diákjaink ezek alapján fognak tudni Önöknek segíteni eligazodni. Csak azoknak lesz szüksége helyszíni regisztrációra, akik valamilyen oknál fogva ezt az interneten nem tudták megtenni, és nem foglaltak helyet órákra; továbbá mivel influenzaszezon van, előfordulhat, hogy néhány tanárunk órája betegség miatt nem lesz megtartva, erről folyamatosan informáljuk Önöket a megadott email címen. Természetesen az elmaradt órákra regisztrált látogatóinknak a helyszínen keresünk egy számukra megfelelő órát.
  • 8:15 - 9:15: Molnár Lajos iskolavezető tájékoztatója a tornateremben
   A létszámtól függően előfordulhat, hogy a nyílt órák után megismételjük a tornatermi tájékoztatót.
  • 9:30 - 10:15: 1. nyílt óra
  • 10:30 - 11:15: 2. nyílt óra
  • 11:30 - 12:15: 3. nyílt óra

  Információk:

  Jelentkezésüket február 3, vasárnap éjfélig várjuk!
  Minden résztvevő számára külön kell kitölteni a regisztrációs lapot! Kérjük, az e-mail címüket pontosan adják meg, mert a rendszer erre küldi a visszaigazolást!

  Megkérjük Önöket, hogy jelentkezésüket ne küldjék el e-mailben, mert kollégáinknak nem áll módjában feldolgozni ezeket a leveleket. Ha bármi okból kifolyólag nem tudnak itt jelentkezni, akkor is várjuk Önöket szeretettel a helyszínen, ahol megpróbálunk mindenkinek lehetőséget biztosítani a részvételre!

  A nyílt napon megjelenő diákok számára az adott tanítási napra tudunk kiállítani igazolást!

  Regisztráció: https://goo.gl/forms/JbD20NXveI8SRWk82

  Szeretettel várunk mindenkit!

  Written on hétfő, 28 január 2019 10:43
 • Központi Írásbeli Felvételi

  Kedves Felvételizők!

  Ezúton szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy 2019.01.19-én a Központi Írásbelire legkésőbb 9:30-ra kell megérkezni. Fontos, hogy mindenképp hozzátok magatokkal a személyi igazolványotokat!

   

  Üdvözlettel,
  Kürt Alapítványi Gimnázium

  Written on kedd, 08 január 2019 12:04
 • Beöthy Zsófia

  Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett kollégánktól, tanárunktól, barátunktól, Beöthy Zsófitól. Nyugodj békében!

  Written on csütörtök, 13 december 2018 08:25
 • Nyílt nap

  Kedves Érdeklődők!

  Köszönjük, hogy megtiszteltek minket érdeklődésükkel a nyílt napon. Reméljük, hasznosnak érezték az itt eltöltött időt. Molnár Lajos iskolavezető tájékoztatóját csatolva küldjük most Önöknek. Kérjük, amennyiben úgy érzik, hogy a csatolt dokumentumot elolvasva is kérdéseik lennének, mindenképp jelentkezzenek majd a februári nyílt napunkra is. Reméljük, hogy a tornatermi előadás a termekben is követhető volt, igyekeztünk ilyen rövid idő alatt is megoldást találni a vártnál sokkal nagyobb érdeklődésre. Az esetleges fennakadásokból, hibákból tanulva februárban még felkészültebben várjuk Önöket ismét.
   
  Az itt küldött tájékoztatóba és a helyszínen átadott dokumentumokba igyekeztünk minden fontos adatot belefoglalni, de természetesen továbbra is minden kérdésükre szívesen válaszolunk az alábbi elérhetőségek valamelyikén.
   
  Felvételi Bizottság: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Titkárság: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 1 796 7594
  Gazdasági Osztály (alapítványi hozzájárulást érintő kérdések): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 827 1839
   
  Üdvözlettel:
  A Felvételi Bizottság és
  a Kürt Alapítványi Gimnázium munkatársai.

   

  Written on szerda, 05 december 2018 11:51

Köszöntjük a Kürt Alapítványi Gimnázium honlapján

 

Kürt Alapítvány

Alapítvány adószáma: 19179117-1-43

Alapítvány bankszámlaszáma: 11710002 - 20085449

Javaslatok, hibabejelentés

Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldje el nekünk a honlap@kag.hu email címre.