• OM azonosító: 035316
  • 1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
  • +36 (1) 796-7594
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • E-naplo
  • Magyar
  • English (UK)

Szociális Bizottság tagjai

Szabados Lajos

Szociális Bizottság
matematika, informatika
Kürt Tanács tag 
szabados.lajos@kag.hu

Győrössy Krisztina

Szociális Bizottság
földrajz angolul, természetismeret angolul
gyorossy.krisztina@kag.hu

Szociális támogatás

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolánknak fizetendő alapítványi hozzájárulás összegéből indokolt esetben szociális könnyítés igényelhető. A könnyítés igénylésének módja az alábbi linken elérhető online adatlap hiánytalan kitöltése, amiben igény esetén segítséget nyújtunk. A sikeres pályázáshoz szükséges még a linken található adatlap kinyomtatott*, aláírt példányát és a szükséges dokumentációt eljuttatni az iskola titkárságára.  
(*Nyomtatni böngészőből a CTRL+P billentyűkombinációval lehetséges)
 
Arra biztatunk mindenkit, hogy tartós vagy átmeneti nehéz élethelyzet esetén ne habozzon könnyítést igényelni! Ugyanakkor kérjük, indokolatlan esetben ne nyújtsanak be pályázatot, hiszen a gimnázium költségvetésének elengedhetetlen részét képezi az alapítványi hozzájárulás, melynek összegét alapos megfontolásokat követően szorítottunk a szükséges minimumra.  
 
Kérjük, figyelmesen olvassák el az adatlap első oldalán található tájékoztatót, melyben a sikeres pályázáshoz szükséges információk találhatóak meg.
 
Amennyiben kérdésük, észrevételük merül fel,  azt a szocbiz@kag.hu email címre várjuk!

Üdvözlettel,
Szociális Bizottság

Kürt Alapítvány

Alapítvány adószáma: 19179117-1-43

Alapítvány bankszámlaszáma: 11710002 - 20085449

Javaslatok, hibabejelentés

Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldje el nekünk a honlap@kag.hu email címre.