• OM azonosító: 035316
  • 1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
  • +36 (1) 796-7594
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • E-naplo
  • Magyar
  • English (UK)

Szociális Bizottság tagjai

Benkovics Anna

Szociális Bizottság
2018b osztályfőnök
biológia angolul, természetismeret angolul
benkovics.anna@kag.hu

Győrössy Krisztina

Szociális Bizottság
földrajz angolul, természetismeret angolul
gyorossy.krisztina@kag.hu

Szociális támogatás

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolánknak fizetendő alapítványi hozzájárulás összegéből indokolt esetben szociális könnyítés igényelhető. A könnyítés igénylésének módja az iskola honlapjára május 31-ig felkerülő pályázati adatlap hiánytalan kitöltése, amiben igény esetén segítséget nyújtunk, valamint az adatlap kinyomtatott, aláírt példánya és a szükséges dokumentáció eljuttatása az iskola titkárságára.

A pályázat leadási határideje a 2019 szeptemberétől 2020 augusztusáig terjedő időszakra 2019. július 31. A határidőhöz képest késve érkező pályázatokat sajnos nem áll módunkban elbírálni. Az elbírálás eredményéről 2019. augusztus 31-ig határozat születik, melyet a megadott email címre küldünk el.

Arra biztatunk mindenkit, hogy tartós vagy átmeneti nehéz élethelyzet esetén ne habozzon könnyítést igényelni! Ugyanakkor kérjük, indokolatlan esetben ne nyújtsanak be pályázatot, hiszen a gimnázium költségvetésének elengedhetetlen részét képezi az alapítványi hozzájárulás, melynek összegét alapos megfontolásokat követően szorítottuk a szükséges minimumra.

Kérdéseiket, észrevételeiket a szocbiz@kag.hu email címre várjuk!

Üdvözlettel,

Szociális Bizottság

Kürt Alapítvány

Alapítvány adószáma: 19179117-1-43

Alapítvány bankszámlaszáma: 11710002 - 20085449

Javaslatok, hibabejelentés

Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldje el nekünk a honlap@kag.hu email címre.