• OM azonosító: 035316
 • 1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
 • +36 (1) 796-7594
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • E-naplo
 • Magyar
 • English (UK)
 • Elérhetőség

  Kedves Honlap Látogató!

   

  Intézményünk a  koronavírus által okozott megváltozott körülmények miatt átállt a digitális oktatásra és az otthon is végezhető munkavégzésre. 

  Ennek következtében, egyelőre meghatározatlan ideig, megváltoztak az iskola telefonos elérhetőségei. Az új elérhetőségek:

  Iskola Titkárság: (30) 827-1835 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Gazdasági Iroda: (30) 827-1839 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Üzemeltetés: (30) 391-9505 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Ügyfélfogadási idő: 8:00 és 16:00 között.

  Az intézmény vezetősége a Titkárság útján érhető el.

  Written on hétfő, 30 március 2020 18:55
 • Előzetes felvételi eredmények: végleges lista

  Kedves Felvételizők, kedves Családok!

   

  Mindenkit szeretettel köszöntünk! Az alábbiakban közzétesszük a felvételi eredményeket. Előtte viszont néhány fontos információt kell megosztanunk.

  Mindhárom nyílt napon, illetve a felvételi előkészítő nyitó foglalkozásán, továbbá a személyes érdeklődőknek is elmondtam, bemutattam a szóbelink pontozási rendszerét. Kollégáim is tájékoztatták a lényegi információk átadásával a hozzájuk fordulókat. A szóbelin megjelent valamennyi diák írásban is megkapta, átvette a szóbeli pontozásáról szóló leírást a csoportos felvételirész után kiosztott tájékoztató dokumentumban. Mindezekkel együtt is, itt újra bemutatjuk a rendszert.

  Iskolánk egyik legfontosabb alapelve az együttműködés. A szóbeli felvételi az erre való nyitottságot, az ezirányban való fejlődésre szóló hajlandóságot, vagy éppen az ebben való nagy rászorultságot vizsgálja leginkább. Ennek értelmében célunk, hogy ez az alkalom szerepeljen nagyon jelentős súllyal a rangsor kialakításában. Ennek megfelelően terveztük meg a szóbelink pontozási rendszerét.

  Tulajdonképpen minden felvételiző esetében úgy láttuk, hogy nagyon jó lenne közösen dolgoznunk a következő tanévtől. Ugyanakkor közülük is vannak olyan diákok, akikről azt gondoljuk, hogy remek választás lenne számukra a Kürt. Ők – ahogy ezt korábban minden fórumon és alkalommal jeleztük – a maximális pontszámot kapták.

  Azoknak a diákoknak, akik számára ugyancsak jó választásnak gondoljuk iskolánkat, pontozási rendszerünkből adódóan – ahogy ugyancsak minden fórumon és alkalommal szintén elmondtuk – nem tudtunk pontot adni a szóbelin. Nagyon fontos, hogy ez nem azt jelenti, hogy a szóbelin rosszul teljesítettek volna, hogy ne feleltek volna meg, pusztán az előbb említett kategóriába került diákok kiemelése okán nem kaphattak pontot a többiek.

  Hangsúlyozzuk azt is, hogy jól tudjuk, az írásbelihez hasonlóan a szóbeli is egyszeri alkalom, nem tud abszolút mérceként szolgálni. Mi viszont csak ezt az alkalmat vizsgálva tudunk „dolgozni”: minden szempontot a lehető legnagyobb gondossággal mérlegelve alakítottuk ki döntésünket.

  Végül a számokról. A két tanítási nyelvű tagozatra 41, a normál gimnáziumira pedig 43 diákot veszünk fel. A két tanítási nyelvű tagozat rangsorában 299 diák szerepel, a normál gimnáziumi tagozat esetében 307 ez a szám. Nagyon sokan szerepelnek mindkét képzési forma rangsorában, 258 ilyen tanuló van, ugyanakkor ők csak az egyik tagozaton fognak „helyet foglalni”. Az is tény, hogy a diákok – helyesen - nagyon sok iskolát meg tudnak jelölni, és döntenek arról, hogy melyik középiskolát választják első, második, stb. helyen a lehetőségek közül. Ezen tényezők miatt a fentebb említett 41., illetve 43. hely után állók közül még nagyon sokan bejutnak, bejuthatnak iskolánkba. A pontos számmal kapcsolatban csak jóslásokba lehetne bocsátkozni, ezt nem tehetjük meg. Az viszont az utolsó három évet vizsgálva tényadat, hogy – mind a három évben nagyon hasonló felvehető létszámok mellett - a két tanítási nyelvű tagozatra három évvel ezelőtt „utolsóként” a 85., tavalyelőtt a 87., tavaly pedig a 104. helyről is be lehetett jutni, a normál tagozat esetében pedig három évvel ezelőtt a 137., tavalyelőtt a 133., tavaly pedig a 157. hely volt ugyanez az adat. (A különbség oka az, hogy a mindkét tagozatot megjelölők jellemzően a két tanítási nyelvűt részesítették előnyben a választásuknál, így a normál tagozat rangsorából sokan „elfogytak”.) Felhívom viszont a figyelmet arra, hogy ezek az adatok a diákok idei „mozgásával” kapcsolatban semmilyen biztos előrejelzés értékkel nem bírnak – hiszen látható, hogy miközben a két korábbi év megdöbbentő hasonlóságot mutat egymással, a tavalyi ugyanakkor jelentősen eltér tőlük. 

  És legvégül még egy információ. A miénkhez hasonló sorrendet tesz közzé a többi iskola is, és küldi el azt a Győri Felvételi Központba. A felvételizők által kialakított jelentkezési sorrendet (középiskolák sorrendje a tanulói adatalapokon) és az iskolák által kialakított felvételi sorrendet (tanulók sorrendje a felvételi alapján) itt "összefésülik". Aki az általa elsőnek megjelölt helyre nem kerül be, az automatikusan a másodikként megjelölt helyen "versenyez" a többiekkel. Tehát olyan a jogszabály, vagyis az országos eljárásrend szerint nem fordul elő, hogy valaki az elsőnek megjelölt helyre nem kerül be, a másodikként megjelölt helyre pedig már nem fér be, és két szék közül pad alá kerül. Tehát azt a középiskolai sorrendet célszerű tartani a sorrendmódosítás lehetőségekor is, ami a tanuló szándékainak, vágyainak leginkább megfelel – a felvételi eredménye nem kell, hogy befolyásolja a tanuló döntését.

  És egy utolsó utáni információ. Minden évben úgy van, hogy a győri központtól érkező, a bekerült tanulókat tartalmazó listáról néhányan mégsem minket választanak. Ezen esetekben a hozzánk felvételizett, de be nem került diákokat a felvételi rendszerünk alapelvei szerinti sorrendben keressük meg: felajánljuk nekik ezeket a szabadon maradt helyeket. Ha „elfogynak” a felvételizők, és még mindig van szabad hely, a várólistás tanulók (a felvételi eljárásban egyáltalán nem vettek részt, később jelentkeztek hozzánk) megkeresése következik.

  Remélem, nem maradt kétely, bizonytalanság a leírtak elolvasása után szándékainkkal, döntési rendszerünkkel kapcsolatban. Mindezzel együtt is állok rendelkezésre, minden megkeresésre válaszolok, mindenkit visszahívok.

  Várjuk az újabb találkozást, minden jót kívánunk!

   

  Üdvözlettel,                                                                                       Molnár Lajos

   

                                                                                                            iskolavezető

  Az azonos pontszámmal rendelkezők esetében a rangsort a szóbeli eredmények alapján alakítottuk ki!

  Update: A két tanítási nyelvű tagozati lista megváltozott a 72. és 79. helyezési számok között. Illetve a normál tagozat lista is az 54. és 100. helyezési számok között!

  Update2: A listák technikai okok miatt ismét módosultak. A 001-es kéttannyelvű tagozaton 99 és 260. helyezési számok között, illetve a 002-es normál tagozaton a 71. és 258. helyezési számok között.

  A két tanítási nyelvű tagozatra (001) 41 diákot fogadunk.

  001 - Két tanítási nyelvű tagozat

  A normál tagozatra (002) 43 diákot fogadunk.

  002 - Normál tagozat

  Written on hétfő, 16 március 2020 17:10
 • Szóbeli pótfelvételi beosztás

  Kedves felvételizők!

  Elkészült a pótfelvételi beosztás amit az alábbi linken tekinthetnek meg.

  Beosztás megtekintése >>

  A nevek mellett található bizottságok számai a helyszínen lesznek fontosak, ahol munkatársaink segítenek majd eligazodni. Az időpontoknál pedig az egyéni időpont előtt érdemes megérkezni már.

   

  Written on kedd, 10 március 2020 10:09
 • Szóbeli felvételi beosztás

  Kedves felvételizők!

  Elkészült az idei szóbeli felvételi beosztása.

  A felvételi során a diákokat egy egyéni és egy csoportos beszélgetésre is várjuk. 
  A nevek mellett található bizottságok számai a helyszínen lesznek fontosak, ahol munkatársaink segítenek majd eligazodni. Az időpontoknál pedig az egyéni időpont előtt érdemes megérkezni már.
   
   
  Sajnálattal kell jeleznünk, hogy a felvételi beosztás során rengeteg dolgot kell figyelembe venni, így a beosztás módosítására már csak különösen indokolt esetben van lehetőségünk! 

   

  Written on csütörtök, 27 február 2020 17:43
 • Felvételi
  Kedves felvételizők!
   
  A szóbeli felvételi pontos időpontját február 26 után fogjuk közzétenni itt a honlapunkon, kérem kövessétek figyelemmel.
   
  Márciusban találkozunk!
   
  Üdv: a Kürt csapata
  Written on szerda, 19 február 2020 08:53
 • Felvételi

   

  Kedves Gyerekek, kedves Családok!

   
   
  A szóbeli felvételi március 2-6 közt kerül megrendezésre iskolánkban. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérésük vagy kérdésük merül fel, kérjük írják meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre február 24-ig. Az ez után beérkező kéréseket a jelentkezők nagy számára való tekintettel már sajnos nehezen tudjuk figyelembe venni.
   
   
  Üdvözlettel: a Kürt csapata

   

   
   
   
  Written on péntek, 14 február 2020 10:14
 • Álláslehetőség

  Az ország egyetlen alternatív, saját pedagógiai programmal akkreditált kerettantervvel dolgozó két tanítási nyelvű alapítványi fenntartású gimnáziuma vagyunk. A személyiségközpontúság, a demokrácia és a befogadás alapelvei szerint szervezzük mindennapjainkat, illetve fejlesztjük pedagógiai és tanulásszervezési eljárásainkat.

  Pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére:

   

  Középiskolai közgazdaságtan és/vagy testnevelő tanár

  Gyógypedagógus

  Written on szerda, 12 február 2020 12:11
 • Felvételi
  Kedves Diákok, kedves Családok!
   
  Adminisztrációs hiba folytán sajnos az oktatás.hu-n a tanulmányi területeknek a jellemzői nem helyesen szerepelnek intézményünk esetében. Kérjük, nézzék a honlapunkat a megfelelő adatokért.
  Aki a két tanítási nyelvű tagozatra szeretne jelentkezni, az a 0001-et jelölje, a normál tagozatra jelentkezők a 0002-t; mindkét tagozatra lehetséges a jelentkezés egyszerre is. A többi adat az oktatás.hu-n jó.
  Elnézést kérünk a hibáért!
   
  A Kürt Gimnázium Felvételi Bizottsága
  Written on szerda, 22 január 2020 12:48
 • Nyílt nap jan.28

  Kedves Gyerekek, kedves Családok!

  A január 28 nyílt napra január 18 éjféltől nyílik meg a regisztrációs lehetőség a honlapunkon.

  Written on szombat, 11 január 2020 11:06
 • Központi írásbeli tájékoztató

  Tisztelt Szülők!

   

  Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kürt Alapítványi Gimnáziumban  (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 5/b) tartandó központi írásbeli vizsga időpontja: 2020. január 18., 10 óra 

   

  Kérjük, legkésőbb ½ 10-ig jelenjenek meg az iskola aulájában (alkalmi öltözet nem szükséges)  és kérjük, mindenki hozzon magával:

  fényképes igazolványt (diákigazolvány, személyi igazolvány vagy útlevél is megfelel),

  • - legalább 2 db kék vagy fekete színű (nem radírozható) tollat,
  • - grafit ceruzát (rotring is lehet),
  • - radírt
  • - körzőt,
  • - vonalzót
  • - szögmérőt.

  A pótfelvételi időpontja: 2020. január 23., 14 óra

  A kijavított írásbeli dolgozatokat 2020. január 24-én 8:00-16:00 között tekinthetik meg az iskola 11-es termében.

  Bármi kérdésük van, írjanak e-mailt vagy hívjanak minket a 06/1-796-7594-es telefonszámon.

  Written on szerda, 08 január 2020 13:20
 • Nyílt nap regisztráció!

  Kedves Gyerekek! Kedves Családok!

   

  November 13 és 14-i nyílt napjainkra a regisztráció lezárult.

  Ha nem tudtak regisztrálni akkor szeretettel várjuk Önöket január 28-án, a következő nyílt napunkon.

  Written on szombat, 02 november 2019 15:12
 • Nyílt nap

  Kedves Gyerekek, kedves Családok! A november 13 és 14 nyílt napra november 3 éjféltől nyílik meg a regisztrációs lehetőség a honlapunkon, és november 10- én zárjuk a regisztrációt.

  Written on péntek, 25 október 2019 16:55
 • Tehetséggondozó szakkör nyolcadikosoknak

  Október 3-tól minden érdeklődő nyolcadik osztályos tanulót szeretettel várunk szakkörünkre!

  NYELVTAN-SZÖVEGÉRTÉS ÉS MATEMATIKAI KOMPETENCIAFEJLESZTÉS CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 16.00 ÉS 17.30 KÖZÖTT

  Az első alkalomra a szülőket is meghívjuk egy rövid, de annál fontosabb tájékoztatóra, ahol bővebb információt adunk a szakkörrel kapcsolatban(jelentkezni szintén az első alkalmon való megjelenéssel lehet).

  Mi már nagyon várjuk! ?

  Omischl Ferenc & Perge Gergely

  Written on szerda, 18 szeptember 2019 07:36
 • Az iskola Vezetése, Titkársága és Gazdasági Irodája átköltözik a konténer tantermekbe

  Kedves hozzánk Látogató!

  Értesítjük, hogy az iskola főépülete nyáron zárva lesz, de az ügyintézés nem szünetel, az iskola Vezetése, Titkársága és Gazdasági Irodája átköltözik a konténer tantermekbe. Hivatalos ügyeinket június 24.-e után az alábbi helységekben intézzük:

  K0 sz. szoba: Titkárság

  K1 sz. szoba: Vezetőség

  K13 sz. szoba: Gazdasági Iroda

  Ügyfélfogadási idő: 8:00 és 16:00 között.

  A konténereket a főbejárathoz képes az épület bal oldalán lévő utcából nyíló zöld kiskapun lehet majd megközelíteni.

  A nyári időszakra megváltozik az iskola telefonos elérhetősége is: június 24 és augusztus 31. között a 06 30 8271835 számú telefonszámon lesz elérhető az Iskolatitkárság, és a szülői befizetések (ügyintéző: Kovács Krisztina) intézése is. 

  A Gazdasági Iroda száma: 06 30 8271839.

  Written on hétfő, 08 július 2019 14:20
 • Kedves Gyerekek! Kedves Családok!

  Kedves Gyerekek! Kedves Családok!

  Üdvözlünk titeket a Kürtben, örülünk, hogy a 2019/20-as tanévet együtt kezdhetjük!

  Az első találkozásokra nem kell sokat várnod, mert a következő programokat szerveztük számodra:

   

  május 14., kedd - 9.00 

  Angolos írásbeli csoportbesoroló teszt és jelentkezés a választható tárgyakra. A választható tantárgyak listája itt található.

  Ezeket tanulmányozd otthon, és besoroló teszt napján majd megkérünk, hogy ebből minimum 2, maximum 3 tárgyat válassz.

   

  június 6., csütörtök - 16.00

  Az első osztályidő, ahol megismerkedhetsz jövendő osztálytársaiddal és osztályfőnökeiddel. Amennyiben nem tudsz eljönni, kérünk, jelezd e-mailben. 

   

  június 20., csütörtök 

  beiratkozás

   

  Nagyon várunk!

  Written on kedd, 07 május 2019 13:35
 • Közzétesszük az Oktatási Hivatal által véglegesített felvételi listát

  Kedves Szülők!

  Közzétesszük az Oktatási Hivatal által véglegesített felvételi listát.

  A listát nevek szerint ABC sorrendbe rendeztük, a GDPR miatt csak az OM azonosítókat hozhatjuk nyilvánosságra

  Két tanítási nyelvű tagozat

  72428750702

  72445078549

  72518979442

  72450435357

  72435858878

  72447922238

  72440217022

  72440672607

  72456552860

  72508209858

  72382618686

  72518926171

  72392672728

  72527944820

  72528065334

  72508754206

  72461916704

  72451921854

  72444486163

  72439264600

  72464344245

  72419963373

  72452590999

  72508211130

  72451955594

  72483945364

  72439812320

  72455059411

  72602333999

  72441928815

  72508227785

  72440698944

  72436904670

  72454454190

  72449846770

  72446425935

  72600031012

  72865614990

  Normál tagozat

  72449851458

  72437649367

  72436875167

  72439775100

  72461201632

  72483532696

  72462097806

  72460055057

  72460911801

  72366352332

  72427447214

  72460904057

  72437831149

  72432961122

  72451918320

  72508653105

  72436050567

  72461907699

  72454439336

  72452664985

  72439268074

  72435234701

  72455012569

  72440342951

  72446048070

  72455012729

  72456414238

  72508938455

  72463295244

  72463135133

  72421707058

  72445820462

  72438664911

  72448833455

  72448857724

  72430842955

  72459645687

  72439185946

  72466124616

  72409677421

  72435157077

  72444910636

  72383020980

  72448770112

  72508690548

  72451913834

  Written on szerda, 24 április 2019 06:37
 • Előzetes felvételi eredmények: végleges lista

  Kedves Felvételizők, kedves Családok!

  Mindenkit szeretettel köszöntünk! Az alábbiakban közzétesszük a felvételi eredményeket. Előtte viszont néhány fontos információt kell megosztanunk.

  Mindkettő nyílt napon, illetve a felvételi előkészítő nyitó foglalkozásán, továbbá a személyes érdeklődőknek is elmondtam, bemutattam a szóbelink pontozási rendszerét. Kollégáim is tájékoztatták a lényegi információk átadásával a hozzájuk fordulókat. A szóbelin megjelent valamennyi diák írásban is megkapta, átvette a szóbeli pontozásáról szóló dokumentumot. Mindezekkel együtt is, itt újra bemutatjuk a rendszert.

  Iskolánk egyik legfontosabb alapelve az együttműködés. A szóbeli felvételi az erre való nyitottságot vizsgálja leginkább. Ennek értelmében célunk, hogy ez az alkalom szerepeljen nagyon jelentős súllyal a rangsor kialakításában. Ennek megfelelően terveztük meg a szóbelink pontozási rendszerét.

  Tulajdonképpen minden felvételiző esetében úgy láttuk, hogy nagyon jó lenne közösen dolgoznunk a következő tanévtől. Ugyanakkor közülük is vannak olyan diákok, akikről azt gondoljuk, hogy remek választás lenne számukra a Kürt. Ők – ahogy ezt korábban minden fórumon és alkalommal jeleztük – a maximális pontszámot kapták.

  Azoknak a diákoknak, akik számára ugyancsak jó választásnak gondoljuk iskolánkat, pontozási rendszerünkből adódóan – ahogy ugyancsak minden fórumon és alkalommal szintén elmondtuk – nem tudtunk pontot adni a szóbelin. Nagyon fontos, hogy ez nem azt jelenti, hogy a szóbelin rosszul teljesítettek volna, hogy ne feleltek volna meg, pusztán a „legerősebb” kategóriába került diákok kiemelése okán nem kaphattak pontot a többiek.

  Hangsúlyozzuk azt is, hogy jól tudjuk, az írásbelihez hasonlóan a szóbeli is egyszeri alkalom, nem tud abszolút mérceként szolgálni. Mi viszont csak ezt az alkalmat vizsgálva tudunk „dolgozni”: minden szempontot figyelembe véve alakítottuk ki döntésünket.

  Végül a számokról. A két tanítási nyelvű tagozatra 38, a normál gimnáziumira pedig 46 diákot veszünk fel. A két tanítási nyelvű tagozat rangsorában 234 diák szerepel, a normál gimnáziumi tagozat esetében 282 ez a szám. Nagyon sokan szerepelnek mindkét képzési forma rangsorában, 194 ilyen tanuló van, ugyanakkor ők csak az egyik tagozaton fognak „helyet foglalni”. Az is tény, hogy a diákok – helyesen - nagyon sok iskolát meg tudnak jelölni, és döntenek arról, hogy melyik középiskolát választják első, második, stb. helyen a lehetőségek közül. Ezen tényezők miatt a fentebb említett 38., illetve 46. hely után állók közül még nagyon sokan bejutnak, bejuthatnak iskolánkba. A pontos számmal kapcsolatban csak jóslásokba lehetne bocsátkozni, ezt nem tesszük meg. Az viszont tényadat, hogy a két tanítási nyelvű tagozatra tavalyelőtt „utolsóként” a 85., tavaly a 87. helyről is be lehetett jutni, a normál tagozat esetében pedig tavalyelőtt a 137. hely, tavaly pedig a 133. hely volt ugyanez az adat. (A különbség oka az, hogy a mindkét tagozatot megjelölők jellemzően a két tanítási nyelvűt részesítették előnyben a választásuknál, így a normál tagozat rangsorából sokan „elfogytak”.) Felhívom viszont a figyelmet arra, hogy ezek az adatok a diákok idei „mozgásával” kapcsolatban semmilyen biztos előrejelzés értékkel nem bírnak - még akkor sem, ha a két év megdöbbentő hasonlóságot is mutat (egyébként számomra is nagyon meglepő ez).

  És legvégül még egy információ. A miénkhez hasonló sorrendet tesz közzé a többi iskola is, és küldi el azt a Győri Felvételi Központba. A felvételizők által kialakított jelentkezési sorrendet (középiskolák sorrendje a tanulói adatalapokon) és az iskolák által kialakított felvételi sorrendet (tanulók sorrendje a felvételi alapján) itt "összefésülik". Aki az általa elsőnek megjelölt helyre nem kerül be, az automatikusan a másodikként megjelölt helyen "versenyez" a többiekkel. Tehát olyan a jogszabály, vagyis az országos eljárásrend szerint nem fordul elő, hogy valaki az elsőnek megjelölt helyre nem kerül be, a másodikként megjelölt helyre pedig már nem fér be, és két szék közül pad alá kerül. Tehát azt a középiskolai sorrendet célszerű tartani a sorrendmódosítás lehetőségekor is, ami a tanuló szándékainak, vágyainak leginkább megfelel – a felvételi eredménye nem kell, hogy befolyásolja a tanuló döntését.

  És egy utolsó utáni információ. Minden évben úgy van, hogy a győri központtól érkező, a bekerült tanulókat tartalmazó listáról néhányan mégsem minket választanak. Ezen esetekben a hozzánk felvételizett, de be nem került diákokat a felvételi rendszerünk alapelvei szerinti sorrendben keressük meg: felajánljuk nekik ezeket a szabadon maradt helyeket. Ha „elfogynak” a felvételizők, és még mindig van szabad hely, a várólistás tanulók (a felvételi eljáráson kívül, később jelentkezettek) megkeresése következik.

  Remélem, nem maradt kétely, bizonytalanság a leírtak elolvasása után szándékainkkal, döntési rendszerünkkel kapcsolatban. Mindezzel együtt is állok rendelkezésre, minden megkeresésre válaszolok, mindenkit visszahívok.

  Várjuk az újabb találkozást, minden jót kívánunk!

  Üdvözlettel,

  Molnár Lajos

  iskolavezető

   

  Az azonos pontszámmal rendelkezők esetében a rangsort a szóbeli eredmények alapján alakítottuk ki!

  A két tanítási nyelvű tagozatra (1. tagozat) 38 diákot fogadunk.

  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1m7gvHb3FgKtAjebUTj6-zIBKfoVoavEPkgk-TyOpsso/edit?usp=sharing

  A normál tagozatra (2. tagozat) 46 diákot fogadunk.

  https://docs.google.com/spreadsheets/d/16MyHw3LGIdO-ZxRKQi96whjA4hUVabLmrYQZwubSrwM/edit?usp=sharing

  Written on vasárnap, 10 március 2019 19:40
 • Szóbeli felvételi beosztás

  Kedves Felvételizők!

  Elkészült az idei szóbeli felvételi beosztása. A nevek mellett található bizottság száma a helyszínen lesz fontos, ahol munkatársaink segítenek majd eligazodni. Az időpontoknál pedig az egyéni időpont előtt érdemes megérkezni már.

  Beosztás megtekintése >>

  Sajnálattal kell jeleznünk, hogy a beosztás módosítására ma már nincs lehetőségünk, ezért kérjük Önöket, ezzel kapcsoaltban ne telefonáljanak!

  Minden egyéb kérdéssel a Felvételi Bizottsághoz fordulhatnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy érdeklődjenek a titkárságon.

   

  Written on csütörtök, 28 február 2019 19:48
 • Pí-nap 2019.03.14

  Kedves Diákok!

  Számtalan fantasztikus programból választhattok a π - napon.

   

  Az I. blokk 12:45-től 13:45-ig tart

  A II. blokk 14:00-tól 15-ig tart.

  Lesznek 2 órás programok is, ebben az esetben csak egy programra jelentkezhettek. Az iskola falain belüli- és kívüli programok is választhattok.

   

  A programok leírását itt találjátok: https://goo.gl/NyRa5U

   

  Jó szórakozást kíván az Informatika-Matematika Munkacsoport! 

  Written on csütörtök, 28 február 2019 08:24
 • Szóbeli felvételi

  Kedves Felvételizők!

  Szóbeli felvételinket 2019 március 5-6-7-én tartjuk, az egyes felvételizők időpontját előre láthatólag jövő hét elején már megtalálhatják a honlapunkon.

  Written on szombat, 23 február 2019 08:45
 • Órarendváltozás

  2019 február 11-től (hétfőtől) megváltozik az órarend a nyek CS4, a nyek CS6 és a 11. évfolyam kéttannyelvű csoportjaiban. Részleteket a csatolt pdf-ben olvashattok itt.

  Written on hétfő, 11 február 2019 07:31
 • Nyílt nap - február 5 - regisztráció

  Kedves Diákok, Családok!

  Mint minden évben, idén is lehetőség nyílik arra, hogy nyílt napjaink keretében betekintést nyerjetek a Kürt mozgalmas hétköznapjaiba. Szeretettel várunk Titeket november 13-án és 14-én, illetve január 28-án a délelőtti tanóráinkra, amiket mindig az intézményvezető tájékoztatója előz majd meg. A rendkívül magas érdeklődő létszám miatt a nyílt napok regisztrációhoz kötöttek – a regisztrációs felület az óraválasztékkal az esemény előtt 10 nappal kerül megnyitásra. Kérjük, figyeljétek oldalunkat, hogy minden további információról időben értesülhessetek!

  Várjuk a találkozást!

  Written on hétfő, 28 január 2019 10:43
 • Központi Írásbeli Felvételi

  Kedves Felvételizők!

  Ezúton szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy 2019.01.19-én a Központi Írásbelire legkésőbb 9:30-ra kell megérkezni. Fontos, hogy mindenképp hozzátok magatokkal a személyi igazolványotokat!

   

  Üdvözlettel,
  Kürt Alapítványi Gimnázium

  Written on kedd, 08 január 2019 12:04
 • Beöthy Zsófia

  Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett kollégánktól, tanárunktól, barátunktól, Beöthy Zsófitól. Nyugodj békében!

  Written on csütörtök, 13 december 2018 08:25
 • Nyílt nap

  Kedves Érdeklődők!

  Köszönjük, hogy megtiszteltek minket érdeklődésükkel a nyílt napon. Reméljük, hasznosnak érezték az itt eltöltött időt. Molnár Lajos iskolavezető tájékoztatóját csatolva küldjük most Önöknek. Kérjük, amennyiben úgy érzik, hogy a csatolt dokumentumot elolvasva is kérdéseik lennének, mindenképp jelentkezzenek majd a februári nyílt napunkra is. Reméljük, hogy a tornatermi előadás a termekben is követhető volt, igyekeztünk ilyen rövid idő alatt is megoldást találni a vártnál sokkal nagyobb érdeklődésre. Az esetleges fennakadásokból, hibákból tanulva februárban még felkészültebben várjuk Önöket ismét.
   
  Az itt küldött tájékoztatóba és a helyszínen átadott dokumentumokba igyekeztünk minden fontos adatot belefoglalni, de természetesen továbbra is minden kérdésükre szívesen válaszolunk az alábbi elérhetőségek valamelyikén.
   
  Felvételi Bizottság: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Titkárság: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 1 796 7594
  Gazdasági Osztály (alapítványi hozzájárulást érintő kérdések): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 827 1839
   
  Üdvözlettel:
  A Felvételi Bizottság és
  a Kürt Alapítványi Gimnázium munkatársai.

   

  Written on szerda, 05 december 2018 11:51
 • Nyílt nap - november 23.

  Kedves Szülők, Diákok és Érdeklődők!

  Következő nyílt napunk: 2018. november 23, péntek

  A nyílt nap programja a következő:

  • 7:45 - 8:10: érkezés és helyszíni regisztráció
  • 8:15 - 9:15: Molnár Lajos iskolavezető tájékoztatója
  • 9:30 - 10:15: 1. nyílt óra
  • 10:30 - 11:15: 2. nyílt óra
  • 11:30 - 12:15: 3. nyílt óra

  Felhívjuk figyelmüket, hogy a nyílt napra előzetes regisztráció szükséges, amelyet itt tudnak megtenni! A beérkező adatok alapján igyekszünk férőhelyeket biztosítani, de a helyszínen véglegesíteni kell a helyfoglalást, ezért kérjük, időben érkezzenek!

  Jelentkezésüket november 21, szerda éjféligig várjuk.

  Minden résztvevő számára külön kell kitölteni a regisztrációs lapot! 

  Megkérjük Önöket, hogy jelentkezésüket ne küldjék el e-mailben, mert kollégáinknak nem áll módjában feldolgozni ezeket a leveleket. Ha bármi okból kifolyólag nem tudnak itt jelentkezni, akkor is várjuk Önöket szeretettel a helyszínen, ahol megpróbálunk mindenkinek lehetőséget biztosítani a részvételre!

  A nyílt napon megjelenő diákok számára az adott tanítási napra tudunk kiállítani igazolást!

  Szeretettel várunk mindenkit! 

  "Nálunk minden nap nyílt nap"

  Written on hétfő, 12 november 2018 10:27
 • Felvételi hírek és nyílt nap

  Kedves Érdeklődők!

  Frissítettük az idei felvételivel kapcsolatos határidőket és információkat a honlapon. Részletekért tekintsék meg a felvételi bemutatkozásunkat vagy az összesített felvételi tájékoztatót. 

  Idei első nyílt napunk időpontja: 2018. november 23.

  A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyre várhatóan egy héttel az esemény előtt lesz lehetőség online. Kérjük, hogy a részvételi szándékukat csak az erre a célra kialakított online regisztrációs linken adják majd le. Az egyéb formában eljuttatott jelentkezéseket nem áll módunkban feldolgozni.

  Felvételivel és a nyílt nappal kapcsolatos kérdéseiket küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Sajátos nevelési igényű tanulók, egyéni fejlesztés és speciális igények esetén kérdéseikre a Támogató munkacsoport tagja készséggel válaszolnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

  Written on kedd, 16 október 2018 08:39
 • Tehetséggondozó szakkör nyolcadikosoknak

  Október 4-től minden érdeklődő nyolcadik osztályos tanulót szeretettel várunk szakkörünkre!

  MAGYAR NYELV - SZÖVEGÉRTÉS ÉS MATEMATIKAI KOMPETENCIAFEJLESZTÉS CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 16.00 ÉS 17.30 KÖZÖTT

  Az első alkalomra a szülőket is meghívjuk egy rövid, de annál fontosabb tájékoztatóra, ahol bővebb információt adunk a szakkörrel kapcsolatban.

  Mi már nagyon várjuk! ?

  Written on szerda, 12 szeptember 2018 05:50

Kürt Alapítvány

Alapítvány adószáma: 19179117-1-43

Alapítvány bankszámlaszáma: 11710002 - 20085449

Javaslatok, hibabejelentés

Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldje el nekünk a honlap@kag.hu email címre.