• OM azonosító: 035316
  • 1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
  • +36 (1) 796-7594
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • E-naplo
  • Magyar
  • English (UK)

ÁllásajánlatainkGYÓGYPEDAGÓGUST KERESÜNK

 

Ha szeretnél egy szuper csapat tagja lenni, ahol inspiráló kollégák, színes és változatos mindennapok várnak rád, akkor a Kürt Alapítványi Gimnáziumban (Budapest XI. kerület) a helyed! Demokratikusan működő, befogadó szemléletű, személyiségközpontú iskola vagyunk.

Csatlakozz hozzánk, ha gyógypedagógus végzettséged van (előny, ha logopédus, szomatopedagógus vagy autizmus spektrum pedagógiája szakirányon végeztél), vállalni tudsz teljes munkaidős munkavégzést, szeretsz csapatban dolgozni, empatikus, kitartó és rugalmas vagy.

A feladat: integráltan oktatott, kiemelt figyelmet igénylő (SNI, BTMN) diákok fejlesztése, gyógypedagógiai ellátása kis létszámú csoportokban vagy egyéni fejlesztés formájában, a kapcsolódó adminisztrációs feladatok elvégzése, egyéb pedagógiai munkával összefüggő feladatok ellátása.

A jelentkezéseket (szakmai önéletrajz, motivációs levél, a végzettséget igazoló dokumentumok másolata) a posta@kag.hu címre várjuk!
MATEMATIKÁT ANGOLUL IS TANÍTÓ KOLLÉGÁT KERESÜNK


Ha szeretnél egy szuper csapat tagja lenni, ahol inspiráló kollégák, színes és változatos mindennapok várnak rád, akkor a Kürt Alapítványi Gimnáziumban (Budapest XI. kerület) a helyed! Demokratikusan működő, befogadó szemléletű, személyiségközpontú iskola vagyunk. Csatlakozz hozzánk, ha szeretsz csapatban dolgozni, empatikus, kitartó és rugalmas vagy!

A feladat: magyar nyelvű és magyar-angol kéttanítási nyelvű csoportokban, az akkreditált pedagógiai programunk szerint matematika tanítása, 9-12. évfolyamon, integráltan oktatott, kiemelt figyelmet igénylő (SNI, BTMN) diákoknak is. Elsősorban összesen heti 18 óra ellátására keressük leendő kollégánkat, de ennél alacsonyabb óraszámot vállalni tudók jelentkezését is várjuk. További feladatok: a tanításhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok elvégzése, egyéb pedagógiai munkával összefüggő feladatok ellátása.

A jelentkezéseket (szakmai önéletrajz, motivációs levél, a végzettséget igazoló dokumentumok másolata) a posta@kag.hu címre várjuk!

Kürt Alapítvány

Alapítvány adószáma: 19179117-1-43

Alapítvány bankszámlaszáma: 11710002 - 20085449

Javaslatok, hibabejelentés

Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldje el nekünk a honlap@kag.hu email címre.