• OM azonosító: 035316
  • 1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
  • +36 (1) 796-7594
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • E-naplo
  • Magyar
  • English (UK)

Tárgyleadás és tárgyfelvétel

Választható tankörök és fakultációk

Választható tankör és fakultáció

Választható tárgyak

A tanulók minden évfolyamon legalább kettő, legfeljebb három tantárgyat választanak a felkínált listából. A diákok minden tantárgyat heti két órában tanulnak.

Tanév közben választott tárgyat váltani, felvenni, illetve leadni a szakmai vezetőnek átadott kérvénnyel lehet. A kérvény elbírálása során figyelembe vesszük, hogy a tanulónak legalább kettő, de legfeljebb három választott tárgya legyen.

A választható tárgyakról bővebben itt olvashatsz.


Fakultációk

A tanulók a 11. és 12. évfolyamon fakultációs tárgyakat választanak, amelynek keretein belül felkészülhetnek az érettségire, valamint felvételi alkalmassági és elméleti vizsgára.

Tanév közben fakultációs tárgyat váltani, felvenni, illetve leadni a szakmai vezetőnek átadott kérvénnyel lehet.

Testnevelés csoportok (sportág)

Testnevelés csoport

Az első 3 év alatt megszerzett tapasztalatok adnak lehetőséget arra, hogy a 11. évfolyamosok egy felkínált palettáról válasszák ki, hogy melyik negyed évben milyen foglalkozásra szeretnének járni. Kikötés, hogy mindenkinek kell legalább egy csapatlabdajátékban részt venni, illetve egyszer atlétikával vagy tornával foglalkozni, továbbá egy alkalommal valamilyen „különlegességet” választania.

A végzős (12.) évfolyam önmaga állítja össze a palettát. A diákok szavazással döntik el, hogy adott időszakban, adott helyszínen milyen sportág legyen felkínálva. Ezt követően az „étlapból” minden megkötés nélkül választhatnak maguknak egy-egy időszakra, csak az egyes sportágak működőképessége (minimális és maximális létszám) szab korlátot.

Tanév közben testnevelés csoportot (sportágat) váltani a fent megszabottak figyelembevételével a testnevelő tanároknak átadott kérvénnyel lehet.

Választott második idegen nyelv

Második idegen nyelv

Megnézem >> (hamarosan)

Kürt Alapítvány

Alapítvány adószáma: 19179117-1-43

Alapítvány bankszámlaszáma: 11710002 - 20085449

Javaslatok, hibabejelentés

Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldje el nekünk a honlap@kag.hu email címre.