• OM azonosító: 035316
  • 1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
  • +36 (1) 796-7594
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • E-naplo
  • Magyar
  • English (UK)

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolánknak fizetendő alapítványi hozzájárulás összegéből indokolt esetben szociális könnyítés igényelhető. A könnyítés igénylésének módja:

1) az alábbi linken található online adatlap hiánytalan kitöltése, amiben igény esetén segítséget nyújtunk:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRJPB1rwEj1iEXlJwa4pyU2AzoheoC7U9pbivOn2d_68OHQA/viewform

2) valamint az adatlap kinyomtatott, aláírt példánya és a szükséges dokumentáció eljuttatása az iskola titkárságára. (Az adatlapot a rendszer e-mailben küldi el Önöknek!)

A támogatás egy évre szól.

Arra biztatunk mindenkit, hogy tartós vagy átmeneti nehéz élethelyzet esetén ne habozzon könnyítést igényelni! Ugyanakkor kérjük, indokolatlan esetben ne nyújtsanak be pályázatot, hiszen a gimnázium költségvetésének elengedhetetlen részét képezi az alapítványi hozzájárulás, melynek összegét alapos megfontolásokat követően szorítottuk a szükséges minimumra.

A pályázat online és papíralapú dokumentumainak leadási határideje a 2018 szeptemberétől 2019 augusztusáig terjedő időszakra: 2018. július 31.

Kérjük, ha a szükséges igazolások összegyűjtése a határidőig előreláthatólag nem megoldható, azt előre jelezzék nekünk a szocbiz@kag.hu email címen!

A pályázat benyújtását követően 2018. augusztus 20-ig kerül sor az esetleges környezettanulmányokra, személyes beszélgetésekre.

Az elbírálás eredményéről 2018. szeptember 1-ig határozat születik, melyet a megadott email címre küldünk el.

Az esetleges fellebbezéseket kérjük, 2018. szeptember 15-ig küldjék el a szocbiz@kag.hu email címre. Fellebbezés esetén automatikusan környezettanulmányra és személyes beszélgetésre kerül sor.

A család jelentősen megváltozó anyagi helyzete tanév közben indokolhatja a pályázat soron kívüli benyújtását.

Egyéb kérdéseiket, észrevételeiket szintén a szocbiz@kag.hu email címre várjuk!

Üdvözlettel,

Szociális Bizottság

Kürt Alapítvány

Javaslatok, hibabejelentés

Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldje el nekünk a honlap@kag.hu email címre.